Meddelanden till CURAKLINIKEN

Angående formuläret nedan:

Här kan Du skicka korta meddelanden till oss. Dessa vidarebefordrar till respektive mottagning. Meddelandena är inte krypterade.

Vid allvarligt sjukdomstillstånd eller olycksfall skall Du ringa 112 och ej lämna meddelande på detta formulär. Vid behov av medicinsk rådgivningI ring 1177..

Vi kan ej alltid garantera svar på meddelandet på kontaktformuläret samma dag som det lämnats.

Vi åtar oss inte tidbokning via formuläret nedan men du kan lämna meddelande att Du önskar bli uppringd för att boka tid till Dr Anders Nyström om Du tidigare varit patient hos Dr Anders Nyström.

Avbokningen av läkartid skall ske minst ett helt arbetsdygn före den bokade tid. Du måste då ange vårdgivarens namn, Ditt personnummer och vilken bokning du önskar avboka. tidpunkten. Bokad tid en måndag avbokas senast torsdag veckan innan. Detta för att någon annan angelägen patient skall kunna få tiden. Tack för hjälpen med detta!

Meddelande